Impresszum

       Szent István Római Katolikus Magyar Templom -
St. Stephen R. C. Magyar Church

223 Third Street, Passaic, NJ 07055

 

 

Az oldalon található valamennyi tartalom jogtulajdonosa, a magyar és az Amerikai Egyesült Államok törvényei alapján a St. Stephen R. C. Magyar Church (továbbiakban Egyházközség). Ez az oldal csak az Ön általi személyes, nem kereskedelmi jellegű felhasználás céljából áll rendelkezésre. Ön nem jogosult az oldal egészének vagy bármely részének lemásolására, reprodukálására, újbóli közzétételére, elhelyezésére, forgalmazására, továbbítására vagy módosítására.

Más írott, nyomtatott, elektronikus módon történő felhasználáshoz az Egyházközség képviselőjének előzetes, legalább vélelmezett engedélye szükséges, de ebben az esetben a felhasználó köteles a jogtulajdonosnak a felhasználás módjáról tájékoztatást adni. Ez lehet az elektronikus anyagnak az Egyházközség címére való eljuttatása is. 

A jelen Oldalon található némely hivatkozások (linkek) harmadik, független weboldal tulajdonosok által készített oldalakra mutathatnak. Az Egyházközség kijelenti, hogy amikor a linket létrehozták, az említett független oldalak nem tartalmaztak semmilyen jogsértő anyagot. Az ilyen Egyházközségtől független oldalakon található adatok az oldalak tulajdonosainak kizárólagos felelősségi körébe tartoznak. Ezen oldalakat az Egyházközség nem ellenőrzi, ill. az Egyházközségnek nincsen befolyása ill. felelőssége ezen független oldalak tartalma tekintetében, ezért kizár minden felelősséget az olyan változásokért és módosításokért az említett oldalakon történtek a link elhelyezését követően és a linkeket az látogatók érdekében bocsátja rendelkezésre.

Az oldal tartalmi szerkesztője: Rev. Balogh László, az Egyházközség adminisztrátora
Programozás: Dudás Róbert Gyula

Szerver címe: https://secure1.inmotionhosting.com/index/login

|  Impresszum |